מצרכים למיטבולס:
500 גר בשר טחון
צרור פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ
חופן עלי סלרי קצוצים
שלוק שמן
ביצה
1/3 כוס פירורי לחם לא מתובלים
שמן לטיגון
תיבול: מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט, בהרט
הכנת הכדורים:
מכדררים את הבשר לעיגולים קטנים (הם מתנפחים בבישול)
ניתן להקפיא אם לא משתמשים בכולם
מטגנים מכל צד ומניחים בצד
מצרכים לרוטב:
1 בצל קצוץ
1 כפית שום כתוש- עדיף טרי
3 עגבניות מגורדות
2 כפות רסק עגבניות
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, אגוז מוסקט
2-3 כוסות מים
הכנת הרוטב :
מטכנים את הבצל עד להזהבה, ומוסיפים את השום כתוש
כאשר זהוב מוסיפים את העגבניות המגורדות רסק העגבניות
מערבבים הכל ביחד ומוסיפים את התבלינים
מבשלים כ10 דקות ובודקים טעמים
מוסיפים את כדורי הבשר
בסיר נפרד מבשלים פסטה לפי הוראות יצרן, מומלץ ספגטי
מוסיפים את הפסטה לרוטב מערבבים