הכנת צהרים לילדים לפעמים זו משימה קשה, לא תמיד הם מרוצים מהכל
הכי קל זה להיערך מראש ולהכין מנה שאפשר לשמור ולחמם
ובנינו, כל הילדים אוהבים ספגטי ולבולונז הזה אני לא מכירה ילד שיגיד לא
אז מה שצריך זה:
1 חבילת פסטה איכותית
לא חייב ספגטי, אבל מומלץ
לרוטב:
1 בצל קצוץ
3 עגבניות מגורדות
2 כפות רסק עגבניות
500 מל מים
1 קג בשר טחון (לבקש מהקצב לטחון פעמיים)
תבלינים: כפית מכל אחד
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה,
חצי כפית כמון, חצי כפית אגוז מוסקט, אבקת מרק בצל
מתחילים בטיגון של הבצל
מוסיפים את העגבניות הרסק והתבלינים
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
נוסיף את הבשר ונפורר אותו בעזרת כף מעץ/סיליקון קשיח
חשוב מאוד לפורר היטב כדי שלא יהיו גושים
נעביר ללהבה בינונית נמוכה ונבשל שעה וחצי לפחות
חשוב תמיד לבדוק שלא חסר מים במידה וכן מוסיפים מים רותחים
ההמלצה שלי לא לערבב ישר את כל הפסטה עם הבשר
פשוט להוסיף לפי מנות
תהנו מארוחת צהרים מושלמת ולא רק לילדים ♥️